WEDSTRIJDEN

Foto Online 2e editie 2020

Iedereen die lid is van de Fotobond kan hiervoor inzenden via de website van de Fotobond. Er is geen thema aan verbonden.
Inzenden kan vanaf 1 juli tot en met 15 augustus. Daarna gaat een enthousiaste jury aan het werk. De resultaten worden getoond op de website van de Fotobond.

***************************

Fotowedstrijd Arca Online

15 Maart start in onze afdeling een nieuwe online fotowedstrijd die gesponsord wordt door Arca. De wedstrijd is alleen voor leden van de Fotobond afdeling Brabant West (ABW) en zal eenmaal per jaar georganiseerd worden. Deelname is gratis. De winnaar ontvangt naast de hoofdprijs ook de Henk Woestenberg wisseltrofee.

Arca stelt drie prijzen ter beschikking, nl:

1ste prijs:  Epson A3+ SC-P600 Printer

2de prijs: Sublimatieprint op aluminium van 60 cm x 40 cm 

 3de prijs:  Sublimatieprint op aluminium van 30 cm x 20 cm

De inzending voor deelname is vanaf 15 maart tot en met 1 september 2020(DATUM IS GEWIJZIGD!!) De inzendingen worden door een jury (van buiten de afdeling) gejureerd. Het wedstrijdreglement is te vinden op de site van  brabant West onder de kop:  wedstrijddocumenten.

De openbare bespreking door de jury en de prijsuitreiking door Arca wordt vanwege de aangescherpte regels rondom het Coronavirus gepland in oktober 2020 in CC. De Boodschap, Nassaulaan 62-64 in Rijen.

***************************

2020 OpenFotoCup

Thema: 75 jaar Vrijheid: in verleden, heden en toekomst Een nieuwe fotowedstrijd voor leden en niet leden van de Fotobond. Leden kunnen hier 2 fotobestanden inzenden. Leden die meer foto’s willen inzenden: via WeTransfer kunnen nog 8 foto inzenden, waarvan de kosten dan 5 euro per foto bedragen. . Niet leden kunnen alleen deelnemen door de foto’s in te zenden via WeTransfer. Dus niet via deze website. WeTransfer mailadres: openfotocup@fotobond.nl Voor de kosten ontvangt u een betaalverzoek.

Soort wedstrijd: Foto’s

Begindatum: 1 april 2020

Einddatum: 2 oktober 2020

Genres: Vrij Onderwerp

Thema’s: 75 jaar Vrijheid: in verleden, heden en toekomst

Maximale foto grootte: 16,0 MB

Selectie: nee

Serie wedstrijd: nee

Jury punten: 10 sterren

Max te behalen punten: 40 sterren

Minimale foto’s: 1

Maximale foto’s: 2

Reglement: Zie bovenstaand.

***************************

Fotoclub Amateur Fotografen Vereniging Prinsenbeek en Etten-Leur