SPREKERS VAN 2015 EN EERDER.

Op deze pagina, een overzicht van sprekers en lezingen, die we hebben gehad, in 2015 en eerder.

******************************

151118 MARCEL BATIST: AV-PRODUCTIES.

Op 18 november 2015 heeft Marcel Batist enkele AV-producties laten zien aan de leden van de fotoclub. Deze avond werd bezocht door 23 leden van de vereniging. Hierbij gaf hij ook een nadere toelichting, hoe het een en ander tot stand is gekomen.

Het maken van een AV productie kan verschillende achtergronden hebben. Ze dragen doorgaans wél een bepaalde boodschap uit. Dat kan een vakantiebeleving zijn, een registratie van een gebeurtenis, een favoriet thema of zelfs een documentaire. Beeld en geluid, die elkaar versterken in een kort en boeiend verhaal.

Marcel heeft ook een eigen site, die je kan bezoek. Zie hiervoor de volgende link: MARCEL BATIST FOTOGRAFIE.

Hieronder een kleine impressie van deze geslaagde avond.

******************************

150526 DANNY TOUW.

Op 26 mei 2015, werd door Danny Touw een lezing gegeven over zijn werk en hoe hij tot deze resultaten kwam. De avond werd bezocht door 20 leden, die zeer geïnteresseerd keken naar het door Danny geleverde werk.

Indien je een indruk van zijn werk wilt krijgen, kan je dit bekijken op de volgende link:  http://www.dannytouw.nl/.

******************************

150414 HAN EKEN

Op 14 april 2015 heeft de FOTOGRAAF VAN HET JAAR 2015, Han Eken een presentatie gegeven van zijn werken zowel via digitaal beeld als enkel AV-PRODUCTIES. Deze avond werd bijgewoond door 20 leden van de vereniging.

Werken van Han Eken zijn te bewonderen op zijn site onder de volgende link: HAN EKEN.

******************************

131128 GEURT BESSELINK

Op 28 november 2013 werd door de fotoclub A.F.V.P. ETTEN-LEUR Geurt Besslink uitgenodigd om een lezing te geven over Natuurfotografie, Hierbij werden voor de pauze digitale beelden getoond, welke gemaakt werden op de Veluwe. Na de pauze vertoonde hij een AV-productie over Namibië. Deze lezing, die voor ieder toegankelijk was, werd bezocht door ca. 100 belangstellenden. De lezing werd gegeven in het auditorium van het Trivium hotel in Etten-Leur.

Werken van Geurt Besselink zijn te bewonderen op zijn site, onder de volgende link: GEURT BESSELINK.

******************************

121120 DICK VAN DER ZANDE.

Op 20 november 2012 hadden we een lezing van ons oud-clublid Dick van der Zande in ons clublokaal in de Panfluit. Hij vertoonde op deze avond werk, dat hij in de afgelopen jaren gemaakt had. Dick heeft inmiddels zijn BMK van de FOTOBOND. Een panoramafoto van deze avond vind je hieronder.

******************************

Fotoclub Amateur Fotografen Vereniging Prinsenbeek en Etten-Leur KvK 40282382