COR FEIJEN: FOTOGRAAF VAN HET JAAR 2019

De FOTOGRAAF VAN HET JAAR 2019 is geworden: Cor Feijen met 29 punten. Op een verdienstelijke 2de plaats met 27 punten is geëindigd John Verschuren. Met 23 punten werd Monique Camus derde. Om meer competitie en overige nationale uitslagen mee te laten tellen, werd de opzet van de FOTOGRAAF VAN HET JAAR, aangepast door ook deze uitslagen te laten meetellen. De complete uitslag voor de FOTOGRAAF VAN HET JAAR 2019, vind je in onderstaand overzicht.

De prijs werd aan hem overhandigd door de voorzitter Ton van Boxsel tijdens de Nieuwjaarsreceptie in ons clublokaal ut Praotuis op 8 januari 2020.

Tevens werd de uitslag bekend gemaakt van de PUBLIEKSJURY van de jaarlijkse tentoonstelling van november. Door de tentoonstellingscommissie was besloten om ook een beker ter beschikking te stellen voor de BESTE SERIE en de BESTE AV-PRODUCTIE. Volgens de bezoekers, was de BESTE FOTO bij de jaarlijkse tentoonstelling, gemaakt door John Verschuren. Hiervoor kreeg hij namens de voorzitter van de tentoonstellingscommissie, Louis Boumeester, de wisselbeker overhandigd. De BESTE SERIE, was gemaakt door Cor Feijen. Hij behaalde met zijn AV-PRODUCTIE ook de eerste plaats. De totaal uitslag, met stemmen, vind je in onderstaande staten.

Onderstaand enkele afbeeldingen, die door Harry Rappange gemaakt zijn op deze gezellige Nieuwjaarsbijeenkomst.  

Fotoclub Amateur Fotografen Vereniging Prinsenbeek en Etten-Leur KvK 40282382