THEO BODDEUS

Theo Boddeus 2015 2

Al meer dan zestig jaar fotografeer ik al, waarvan ik dertig jaar mijn eigen werk afdrukte in een donkere kamer. Een groot gedeelte van mijn werk is gemaakt op dia. Verder bewerk ik, al ruim acht jaar, met het programma ABOBE PHOTOSHOP (op het ogenblik met CS6) om mijn digitale foto’s te verbeteren.
Omdat ik veel wandel, als ik op reis ben, heb ik hiervoor een minimale uitrusting aangeschaft, welke bestaat uit een NIKON reflex D90 met alleen een 18-105 mm lens en een goede compact-camera LUMIX  met een 20X zoom voor straatfotografie. Daarmee fotografeer ik alle onderwerpen, behalve vogels; sport; macro; evenementen en portret. Ik fotografeer veel architectuur en straatfotografie, maar zeker alles wat me boeit vanwege de sfeer, schoonheid en expressie. De WERKELIJKHEID is mijn inspiratie en de ESSENTIE daarvan, probeer ik in een rechthoek te vangen en dan te verhevigen.
Verder werk ik met photoshop weleens om iets surrealistisch of zelfs abstract te maken om dit als impressie aan de kijker of te laten komen.
Meer fotowerk van mij kan je vinden op de volgende site: Theo Boddeus.
AFBEELDINGEN UIT 2018.
AFBEELDINGEN UIT 2017.
AFBEELDINGEN UIT 2016.
AFBEELDINGEN UIT 2015.
AFBEELDINGEN UIT 2014.
AFBEELDINGEN UIT 2013.
AFBEELDINGEN UIT 2012.
AFBEELDINGEN VOOR 2012.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Fotoclub Amateur Fotografen Vereniging Prinsenbeek en Etten-Leur