PETER LAMBRECHTS

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Naast paardrijden en vliegvissen, heb ik ook de hobby: fotografie.
Ik fotografeer sinds 2005 digitaal.
Soms is het wel moeilijk, om een keuze te maken tijdens het vliegvissen, omdat de natuur zo ontzettend mooi is, weet ik even niet, wat de voorkeur moet hebben: vissen of fotograferen.
In 2007 heb ik een CANON 40D gekocht en deze is inmiddels al drie maal rond geweest, maar ik ben pas serieus gaan fotograferen, nadat ik lid ben geworden van de fotovereniging A.F.V.P. ETTEN-LEUR in 2011. Hier werd mij duidelijk, waar ik op diende te letten en dat het belangrijk was om eerst je camera goed te leren kennen. Er zitten diverse goede fotografen bij deze vereniging, die mij al veel geleerd hebben. Ook volg ik al enkele jaren een cursus, slechts 7 lessen per jaar en heb op deze manier de basis onder de knie gekregen. Mijn voorkeur gaat uit naar de natuur en in het bijzonder macro.
Onlangs heb ik de CANON 7D Mark2 gekocht. De volgende uitdaging wordt vogels fotograferen met een telelens. Veel probeer ik nog uit, dat is het leukste, want er is nog zoveel te leren. Ik gebruik om een foto te bewerken het programma Elements 13, dit slechts minimaal, want de foto maakt je tenslotte met de camera.
Fotografie is op zich een schitterende hobby, waar jezelf van kan genieten en het is helemaal mooi, als een ander dat ook doet.

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Fotoclub Amateur Fotografen Vereniging Prinsenbeek en Etten-Leur KvK 40282382