ANDRIES BONTAN

Ik ben geboren in Utrecht in 1947 waar ik m’n jeugd doorgebracht  heb. Later toen ik  getrouwd ben in 1969 ben ik verhuisd naar Den Helder waar ik vanaf 1963 bij de Marine  diende en m’n avontuurlijkste jonge jaren op een onderzeeër heb gevaren.

In 1972 ben ik verhuisd naar de Wieringermeer nadat m’n contract bij de Marine afgelopen was. Ik ben bij de Hoogovens gaan werken later bij DSM in IJmuiden tot m’n pensionering.  Van de fotoclub Wieringermeer “Het Derde Oog”  ben ik pas veel later lid geworden dat was in de jaren ’80, en ben er later mee gestopt en in 2012 weer lid van geworden. M’n liefde voor fotograferen en vooral van schepen en de zee zullen bij mij regelmatig in mijn foto’s terug te zien zijn, hoewel ik ook veel belangstelling heb voor andere onderwerpen. Nu ik sinds februari van dit jaar in Etten–Leur woon waar ook m’n kinderen en kleinkinderen wonen leek het me een goed idee om lid te worden van fotoclub A.F.V.P. ETTEN-LEUR.

Ik fotografeer met een systeem camera omdat deze niet zo zwaar is. Een spiegelreflex is vele malen zwaarder en voor m’n reumatische klachten aan m’n handen niet te handelen.

Onderstaand wat werk uit de afgelopen jaren.

AFBEELDINGEN 2020
AFBEELDINGEN 2019
AFBEELDINGEN 2018
AFBEELDINGEN 2017
AFBEELDINGEN 2016

Fotoclub Amateur Fotografen Vereniging Prinsenbeek en Etten-Leur