Lidmaatschap

De contributie van de vereniging bedraagt slechts € 75,00 euro per jaar. (per 1 januari 2014) of een evenredig gedeelte bij tussentijdse aanvang van het lidmaatschap. Deze dient, vooraf, tot het eind van het jaar betaald te worden. Het inschrijfgeld bedraagt €5,00.  

One thought on “Lidmaatschap

 1. Hallo,

  Mijn naam is Kees Embregts, woonachtig in Prinsenbeek en ik ben al jarenlang met fotografie bezig. Begonnen in begin jaren ’80 met mijn eerste echte spiegelreflex van toen, de fameuze Pentax ME super. Ik ben inmiddels 57 jaar en nog steeds is fotografie één van mijn favoriete bezigheden. Veelal hobbymatig, maar soms ook wel eens een betaalde opdracht. Ik heb lange tijd analoog gefotografeerd, maar ben in 2004 ook overgestapt naar de digitale fotografie, en ik heb in 2007 mijn eerste digitale spiegelreflex aangeschaft. Vanaf dat moment ben ik ook cursussen Algemene Fotografie I en II gaan volgen aan het Florijn College te Breda met aansluitend vanaf 2009 Digitale Fotografie I, II en III aan de Nieuwe Veste te Breda. Dit beviel echter zo goed, dat we nog steeds met dezelfde fotografie docente als fotogroepje bij elkaar zijn gebleven, inmiddels voor ons 8e jaar. Tussendoor heb ik ook nog wat andere activiteiten gedaan op fotografiegebied.
  Ik ben echter voor mezelf aan een nieuwe uitdaging toe en al zoekende naar Fotografieverenigingen in de omgeving Breda / Prinsenbeek, kwam ik onder andere bij jullie Fotoclub AFVP Etten-Leur uit. De site en de informatie spreekt mij in ieder geval erg aan, maar graag had ik eens een keertje komen kijken bij jullie. Binnenkort gaan we eerst een paar weken met vakantie naar het mooie (fotogenieke) Limburg. Daarna wil ik zeker een kennismaking met jullie vereniging indien mogelijk.

  Met vriendelijke groet,
  Kees Embregts
  Heiakker 20
  4841 CR Prinsenbeek
  06-13181075

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *